Om Kinisi

Velkommen til Kinisi Consulting. Kinisi er græsk for bevægelse, og fokus for Kinisi Consulting er at hjælpe både private og offentlige virksomheder og organisationer med at se nye muligheder, og komme bedst muligt i gennem såvel ønskede som nødvendige forandringer.

 

Kinisi Consulting er en lille virksomhed med store ambitioner. Virksomheden ejes og drives af Change Manager Thomas Michaelsen Brøchner. Derfor indfries ambitionerne ofte i samarbejde med andre konsulenthuse og ildsjæle.

I bund og grund handler forandringsledelse om at skabe vilje og evne til forandring. Det lyder nemmere end det er, og gøres ofte sværere end det er.

Nogle forandringer vil aldrig være populære og ingen forandringer vil være elsket af alle. Men er der mening med det du gør, er der altid en vej til forståelse

og opbakning fra medarbejderne.

Kodeordene for succesfuld forandring er inddragelse, dialog, kommunikation og kompetenceudvikling. Det er det, der skaber viljen og evnen til forandring. Og det er det, der i mødet mellem leder og medarbejder, skaber grobund for et helt essentielt fokusskift – nemlig bevægelsen fra brændende platform til brændende vision, fra brandslukning og krisestyring til opbygning af en levende forandringskultur

baseret på tillid og plads til at udforske og fejle.

 

Kinisi Consulting praktiserer altid forandringsledelse

med udgangspunkt i ovenstående tanker.

Kinisi Consulting

Business in Movement

Mobil: +45 2092 0799

E-mail: tmb@kinisi.dk

Syrenstien 5

2720 Vanløse